Puki co to muszę zrobić zaprawki w paru miejscach , może zajmę się tym progiem bo już zaczyna oko drażnić , przykleję listwę na bok , polerka i będzie ok.
Co do różnicy kolorów jest mały problem bo na pewno nie zdecyduje się na matową maskę , chciał bym plastiki pomalować w czarne lustro ale to na pewno nie na ten sezon.
Narazie wszystkie plastiki będą pomalowane strykturą tak samo jak i felgi , czerń na dachu też jest matowa , pas przeciw słoneczny też będzie matowy , maski nie zmienię, Dojść musi jeszcze podszybie od Tigry i progi od GSI wtedy będzie finito z zewnątrz.
Mały update tak se pomyślałem że ciągle z otwartymi drzwiami jeździć nie mogę trzeba je czymś zamykać , a narazie za zimno żeby okno otwierać to se za instalowałem rączki z materiału nice shit.
[ Dodano: 19 Marzec 2010, 19:39 ]
update
Nie próżnuje w domu , wyciągnąłem licznik i pomalowałem wskazówki na pomarańczowo , zmieniłem podświetlenie na białe.
Zacząłem polerować pokrywę zaworów , całkiem fajnie to idzie , ale nie wiem czy uda się uzyskać lustro chyba nie.
I przykleiłem listwę na drzwi ale lipa jest bo zgubiłem krótszą połówkę
Jest jeszcze troche bubli do poprawienia , np. dwa ogniska rdzy na tylnej klapie , odprysk po sltłuczce na błotniku przednim , próg.
nOOo ja bym był za matową maska ..teraz przy tych matach świeci się ona jak psu jajca
..ogólnie Twoje poczynania i pomysł kolorystyczny Black&White bardzo mi się podoba.. i ta szachownica na daszku ..super..
nooo i te żółte światełka ...mmMMMmm xDD
czarne fele też super
..sam planuje kupić inny felunek, ale Fire Ice i wypolerować je na lustro ..lub środkową część do
nacięć pomalować na czarno ,a reszta na lustro ..
http://moto.allegro.pl/it...oryginalne.html
..nooOOo i gdzie te NAKLEJKI ?! ..na które tyle czekałeś
Maska zostanie taka , bo mat jest cieżki w utrzymaniu. A dwa że jest szydera z czarno matowych masek. Projekt posówa się powoli do przodu.
Naklejki są naklejone ale nie miałem okazji zrobić foto i czekam na jakieś nowe graty
Co do felg to są na forum do kupienia takie jak ja mam od Calibry spolerowane na lustro bardzo ładnie się prezętują.
Nowa pierdoło będzie montowana dopiero do c20ne. Filtr stożkowy w obudowie z carbonu firmy Simota.
Czekam teraz jeszcze na dolot simoty czarny pod carbon box.
Podszybie od Tigry Euro 97" up.
Więcej fotów podszybia jak dojdzie i je pomaluje.
Aha no i pas przeciw słoneczny czarny mat pewnie dzisiaj będzie naklejany.
Plan na najbliższe tygodnie.
-
- wydech końcowy od Golfa GTi 1.8 dwie rurki polerowane
- klocki i nacinane tarcze ATE pod c20ne
- zaciski z astry GSi
- przetoczenie piast od kadetta GSi
- półosie z przegubami od astry GSi
- pompa paliwa od astry GSi
- wydech końcowy od Golfa GTi 1.8 dwie rurki polerowane
- klocki i nacinane tarcze ATE pod c20ne
- zaciski z astry GSi
- przetoczenie piast od kadetta GSi
- półosie z przegubami od astry GSi
- pompa paliwa od astry GSi
no w końcu coś normalnego
czekam na update z ww modów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum