podszybie widziałem na żywo i trzeba przyznać ze fajnie wygląda. Marek ty wiesz jakie mam zdanie na temat twojego auta. wszystko dobrze i idziesz w dobra stronę ale wnętrze byś poprawił:P wiesz o czym mówie:P...hehe. pozdro
_________________ "Corsy na tym forum wyginą kiedyś jak dinozaury,
ale fanów tego samochodziku nigdy nie zabraknie... "
Po męczarni udało mi się rozebrać obudowę nawiewów , zamontować białe diody i jestem średnio zadowolony z efektu... przydalyby się jeszcze jakieś diody na dole. TID został prze niesiony na dół zgodnie z planem , w miejsce gdzie oryginalnie był TID będą wmontowane zegary ale tym pochwale się jak będzie gotowe.
Zegarki auto gauge smoke style obrotomierz z shift light ( malutkim) oraz temp. oil. - są to elementy już pod nowy silnik.
Ukończone jest obklejanie tyłu powiem Wam że rewelacja nie których elementów nie dało się do końca spasować , a to dlatego że ucięte mocowania kanapy lekko odstawały i wybrzuszały materiał.... Ale z tego pomysłu i wykonania jestem zadowolony.
Nudziło mi się więc nawoskowałem autko , całkiem zacnie.
Ściągnąłem wszystkie plastiki z górnej części auta , słupki przednie , słupki boczne , słupki tylne , podsufitkę - i oświadczam że wszystkie te elementy będą obklejony bądź obszyte czarną skay-ą. Proces się już rozpoczął mam już gotowe dwa słupki przednie.
up date , dodane nowe fotki nieco wyżej tak jak mówiłem Zapraszam również do obejrzenia fotek z przekazania pucharu , dyplomu i koszulki za 3 miejsce w konkursie. Serdecznie dziękuję za głosy , corsia będzie jeszcze lepsza w tym roku
Po co na pakę wkładasz deski i wykładzinę , bo domyślam się że wyrzuciłeś zbędne kanapy itd aby zjechać z wagi . Niby ładniej (ta wykładzina) ale przez to chyba znowu złapałes kilka dobrych zbędnych kilogramów ?:P
Post nie zgodny z regulaminem. Na forum należy bezwzględnie używać polskich znaków diakrytycznych (ą, ę, ć, ż itp), oraz stosować się do zasad ortografii i gramatyki. Poprawia to czytelność i umożliwia szybsze rozwiązanie problemu. Proszę poprawić post.
Za wiele to to nie waży (max 8kg) deska jest jedna żeby równo wyszła ścianka pod klapą bagażnika oraz za siedzeniami. Chodzi o to żeby ładnie wyglądało , a masa to tak dodatkowo i jak będę musiał co nie co dociążyć był bo po wsadzeniu cieższego silnika tył będzie się ślizgał i po wpadnięciu w koleine może mnie wyżucić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum