Rikku, do tego aby było bardzo ładnie to jeszcze trochę brakuję , a na pewno jakiegoś fajnego grilla i paru innych detali, ale nie wiem czy będę dalej modyfikował swoja obecna Corsę czy zamienię na nowszy model czyli Corsę C. POZDRAWIAM
Ostatnio myślałem czy nie sprzedać corsy i nie kupić nowszego modelu dla tego nic się nie działo, ale teraz postanowiłem że corsa zostaje i będzie dalej modyfikowana.
PLANY:
1. Zmiana audio w bagażniku (może jakaś zabudowa)
2. Atrapa przednia TYPU KAMEI EDITION
3.Tłumik końcowy ULTER
4.I jeszcze parę drobiazgów trzeba dopracować
5.Jakaś ciekawa grafika na klapce wlewu paliwa
Witam. Przez jakiś czas nic ie nie działo , ale teraz powoli znów zabieram się za corsę.
tym razem udało się zrealizować plan dotyczący zmiany audio w bagażniku. Wybór padł na skrzynie HERTZA Hertz DS 250 i wzmacniacz BLAUPUNKT VELOCITY VA275. Sprzęt jest nieco słabszy od poprzedniego ale moim zdaniem jak na corsę zupełnie wystarczy . Pozostało jeszcze tylko pospinać i pochować kable odkurzyć bagażnik i gotowe.
Jeszcze jeden punkt planu udało się zrealizować a jest nim grafika na klapce wlewu paliwa .
klapka została oklejona , miała być pomalowana ale nigdzie w mojej okolicy nie znalazłem nikogo kto by ją pomalował , i została oklejona przez znajomego .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum