Witam jestem na tym forum nowy ale chciałbym przedstawić wam Moja a właściwie mojej Mamy Corsę B z 96 roku. Co prawda nie jest specjalnie w żaden sposób modyfikowana ale to moja Ślicznotka jest bez awaryjna przyjemnie się nią śmiga i twierdze ze zasługuje na temacik:)
Cóż więcej o Opelku:
-Silnik 1.2 8V
-Rok 1996
-Przebieg spory (253 tys)
-2 właściciel od nowości
- Nigdy nie uszkodzona
LPG: Nie
Auto: Vmax: 170 km/h Pomógł: 8 razy Wiek: 22 Dołączył: 04 Paź 2009 Posty: 91 Skąd: Radom
Wysłany: 23 Listopad 2009, 22:31
Ładniutka widać, że o nią dbasz dodaj jeszcze fotki wnętrza i silnika no i te popraw żeby były większe.
Planujesz w przyszłości jakieś modyfikacje optyczne, mechaniczne czy też car audio ??
_________________ POMOGŁEM ?? ODWDZIĘCZ SIĘ I KLIKNIJ -> "POMÓGŁ"
Jeju, normalnie jakbym moją widział wpadnij do mnie i porównaj ;D i silniczek ten sam.. piękna ;P wrzuć jakiś felunek i bedzie jeszce lepiej ja teraz niestety tez na stalowkach pomykam bo zimówki mam
No z fotkami miałem trochę problem wstawić.. Jakoś mało wstawiam tak od razu na forum... Raczej wysyłam link do ogółu...
No co do Ślicznotki no chciałbym ją jeszcze troszkę poprawić ale na razie nie mam na tyle kaski...Jak już będzie to na pewno Felgi jakieś w 14 calach i audio:)
Na tych fotkach może tego nie widać ale była na nich świeżo po salonie piękności... Mycie wosk i etc.
Fotki środeczka i silniczka na życzenie zrobię i wstawię...
[ Dodano: 7 Sierpień 2010, 14:12 ]
Temat Faktycznie trochę ucichł... Cóż z autkiem Nic się nie dzieje...Dostało 14 cali z Nissana Sunny..
Mój Wstępny Projekcik:) przed GSI...
I cały czas jeździ nim Moja mama.. Autko strasznie cierpi katorgi po polskich drogach i czeka go Aktualnie wymiana zawieszenia... Fakt jest taki że moja Mama nie patrze po czym jedzie...
Ostatnio mojej Mamie wymusił gość na skrzyżowaniu i wjechała 60 km/h na krawężnik...
W miedzy czasie ktoś uszkodził Mi na parkingu błotnik i porysował bok... Kurde Kumu to przeszkadzało..
Samochodzik Ostatnio dosyć często szwankuje... Ale niedługo wizyta u mechanika i Mozę będzie zdrowsza...
A i Aktualne Foto Autka:) I wnętrza i silniczka też:)
Tak wygląda Kółko
Nakole już jest
wnętrze
Barmanka
Bywalec
Dołšczyła: 16 Mar 2008
Kraków
Witam serdecznie! Czy szukałes swojej odpowiedzi na pytanie <<<tutaj
>>> ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum