Wysłany: 31 Październik 2009, 17:14 Imprezy tuningowe na rok 2010
Witam , tak jak na rok 2009 robimy listę imprez tuningowych.
Piszcie gdzie będzie się działo coś dobrego , a być może pojedzimy tam jako Forum FKC.
Oto jedna z pierwszych imprez jakie znalazłem.
Dokładnie nie wiem gdzie , wiem tylko tyle ze jakies targi lub cos takiego jak na expo silesia rok temu . MTM Moto Show tak to sie nazywa , jak cos sie pojawi na www.Wojnapp.pl to dam znac :-D
Na forum należy bezwzględnie używać polskich znaków diakrytycznych (ą, ę, ć, ż itp). Poprawia to czytelność i umożliwia szybsze rozwiązanie problemu w tym celu po napisaniu postu istnieje możliwość sprawdzenia poprawności pisowni.
W terminie 23-25 lipca w Ustce odbędzie się Zlot Samochodów Tuningowanych i Kabrioletów organizowany przez Pomorski Klub Tuningowy Crazy Cars.
Więcej na www.crazycars.pl
Wiem , o tym ale jakoś nie wrzucałem tego tutaj... pewnie przez to że nie mamy grupy regionalnej w tej części PL. Ja się wybieram o ile się nic nie zmieni... ale tylko na 1 dzień bo w Pruszczu Gdańskim jest jeszcze 1/4 w tym terminie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum